Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Feyyaz Uçar teknik direktör konusunda açıklamada bulundu

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı devam ederken Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, teknik direktör konusunda henüz bir anlaşma olmadığını söyledi. Feyyaz Uçar, "Başkanımız bugün 2-3 aday ile görüştü. Fakat henüz anlaşma sağladığımız bir teknik direktör yok" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Feyyaz Uçar teknik direktör konusunda açıklamada bulundu

Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdıktan sonra birçok teknik adamla görüşen Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Feyyaz Uçar yaptığı açıklamada, "Henüz teknik direktör konusunda anlaşma sağlamadık. Başkanımız bugün 2-3 aday ile görüştü. Fakat henüz anlaşma sağladığımız bir teknik direktör yok." dedi.

VAN BRONCKHORST İSMİ GÜNDEME GELDİ

Beşiktaş başta Bruno Genesio olmak üzere Fabio Cannavaro ve Ruud van Nistelrooy gibi isimlerle görüşse de olumlu sonuç alamamıştı. Siyah-beyazlı ekipte gündeme son olarak İskoç ekibi Glasgow Rangers'ı çalıştıran Giovanni van Bronckhorst geldi. 

Giovanni van Bronckhorst, Rangers ile 68 maçta 2.01 puan ortalaması yakaladı. Hollandalı teknik direktörün kariyerinde 5 kupa şampiyonluğu bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin