Beşiktaş'ta kalıcı olamadı, geldiği gibi geri gidiyor. Fernando Santos artık forma şansı vermeyecek

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Adana Demirspor'dan kadrosuna kattığı Jonas Svensson, Fernando Santos'un gözüne giremedi. Fernando Santos, Beşiktaş ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Jonas Svensson ile bir araya gelerek Norveçli isimden sezon sonunda kendisine başka takım bulmasını istedi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta kalıcı olamadı, geldiği gibi geri gidiyor. Fernando Santos artık forma şansı vermeyecek
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'de son olarak İstanbulspor'u mağlup eden ve iyi gidişatını devam ettiren Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos şimdiden sezon sonu için kadro çalışmalarına başladı.

Takıma geldiği günden bu yana birçok ismi ilk 11'de deneyen Fernando Santos, ara transfer döneminde Adana Demirspor'dan bedelsiz olarak kadroya katılan Jonas Svensson'u gözden çıkardı. Fernando Santos son iki maçta forma şansı vermediği Jonas Svensson ile bir araya geldi ve Norveçli ismi sezon sonunda takımda düşünmediğini söyledi.

Beşiktaş ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Jonas Svensson'un bu konuşmanın ardından kendisine kulüp aramaya başladığı da iddia edildi. Beşiktaş formasıyla 1'i Türkiye Kupası olmak üzere toplam 4 maça çıkan Jonas Svensson söz konusu maçlarda toplam 255 dakika sahada kaldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin