Beşiktaş'ta iki transfer birden. Samet Aybaba müjdeyi verdi, görüşmeler başlıyor

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Samet Aybaba takımın önemli isimlerinden Cenk Tosun ve Salih Uçan ile yeni kontrat görüşmelerine başlanacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta iki transfer birden. Samet Aybaba müjdeyi verdi, görüşmeler başlıyor
Anadolu Ajansı

Samet Aybaba, Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında takımın şu ana kadar geçtiği süreçten, yeni sözleşme yapılacak isimlere kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

25 günden bu yana görevde olduğunu ve ortaya bir takım fikirler çıkardığını belirten Samet Aybaba, "Kulübün yapılanmasının ne kadar kötü olduğunu biliyorsunuz. Değerlendirme yapıyoruz. Yeniden yapılanacağız. Kulübün değerlerini herkese anlatacağız. Transfer yapacağız. Plan yapacağız. Altyapıya önem vereceğiz. Birlikte hareket edeceğiz. Umutsuz değiliz. Her şeyin iyisini yapacağız. Süreye ihtiyacımız var. Beşiktaş, sezon başında bu ligin en önemli figürlerinden biri olacak" dedi.

Hiçbir oyuncunun takımdan ayrılma isteğiyle kendilerine başvurmadığını ifade eden Aybaba, "Hiçbir oyuncunun bizimle 'Mutlu değilim, transfer görüşmesi yapabilir miyim?' diye bir teması olmadı. Aboubakar, her yerde konuşuyor. Bize konuşmuyor. Burası Beşiktaş. Oyunculara teklifler var. İsteyen herkesi göndeririz. İstemeyen hemen gider. Aslolan Beşiktaştır. Bunları fazla abartmaya gerek yok. 1,5 seneyi kapsayan oyuncu bulabilmeyi planlıyoruz. Sezon başında da bunu arttıracağız. Genç oyuncuyu dışarıdan değil altyapıdan sağlayacağız. Kiralık oyuncuyu düşünmüyoruz'' ifadelerini kullandı.

''CENK TOSUN VE SALİH UÇAN'LA GÖRÜŞECEĞİZ''

Takımın önemli isimlerinden Cenk Tosun ve Salih Uçan'ı kadroda tutmak istediklerini söyleyen Samet Aybaba her iki oyuncuyla da yeni kontrat için görüşeceklerini dile getirdi. Aybaba, ''Cenk Tosun ve Salih Uçan'la yeni kontrat için görüşeceğiz. İkisiyle de kendim görüştüm. Oyuncunun performansı da çok önemli. Biz oyuncumuz mutlu olsun istiyoruz. İkisiyle de görüşeceğiz. Bunları en kısa sürede çözeceğiz'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin