''Beşiktaş'ta bir dakika bile durmam'' dedi. Resti çekti, takımda kal ısrarına karşı geldi

Beşiktaş'ta var olan Vincent Aboubakar krizi giderek büyümeye devam ediyor. Galatasaray derbisinde sonradan oyuna giren ve ıslıklanan Vincent Aboubakar sezon sonunda kesin olarak Beşiktaş'tan ayrılmaya karar verdi. Fernando Santos'un da yeni sezonda kadroda düşünmediği Vincent Aboubakar'ın yeni adresinin Suudi Arabistan olması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
''Beşiktaş'ta bir dakika bile durmam'' dedi. Resti çekti, takımda kal ısrarına karşı geldi

Sezona çok formda başlayan ve golleriyle Beşiktaş taraftarının sevgilisi olan Vincent Aboubakar daha sonra sergilediği davranışlarla bir anda hedef tahtasına kondu.

Sezonun ilk yarısında oynanan Fenerbahçe derbisinin ardından kadro dışı bırakılan isimlerden birisi olan ve kadro dışı bırakılmasına tepki gösteren Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinin ardından gemileri tamamen yaktı.

88. dakikada oyuna dahil olan Vincent Aboubakar, taraftarın ıslıklı tepkisine maruz kaldıktan sonra Beşiktaş defterini kapadığını yakın arkadaşlarına söyledi. Sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözle bakılan Vincent Aboubakar'ın, Suudi Arabistan'a transfer olması bekleniyor.

Bu sezon siyah-beyazlı formayla 25 maça çıkıp 11 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin