Beşiktaş'ın uslanmaz ismi Vincent Aboubakar'dan veda. Forma giyeceği yeni takım netlik kazandı

Beşiktaş'ta son günlerin en çok konuşulan ismi olan Vincent Aboubakar hakkında ortaya atılan transfer iddiası gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar'ın, Brezilya Ligi takımlarından Atletico Mineiro ile görüşmelere başladığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ın uslanmaz ismi Vincent Aboubakar'dan veda. Forma giyeceği yeni takım netlik kazandı
Anadolu Ajansı

Burak Yılmaz'ın istifasının ardından Beşiktaş'ta en çok konuşulan isimlerden birisi olan Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı formaya veda etmeye hazırlanıyor.

Bu sezon büyük dalgalanmalar yaşayan Beşiktaş'ta takımın en önemli kozu hakkında Vincent Aboubakar hakkında da her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Burak Yılmaz'ın istifasının ardından adeta hedef tahtasına konan ve saç ektirdiği için maçlara çıkmayı reddettiği iddia edilen Vincent Aboubakar son olarak dört takım arkadaşıyla birlikte kadro dışı bırakılmıştı.

Fenerbahçe derbisinde alınan 3-1'lik mağlubiyetin ardından Valentin Rosier ile soyunma odasına gülerek sohbet eden Vincent Aboubakar kadro dışı bırakılmasının ardından Beşiktaş defterini kesin olarak kapatarak ve Atletico Mineiro'ya transfer olma kararı aldı.

Vincent Aboubakar'ın menajeri Brezilya Ligi takımlarından Atletico Mineiro ile iletişime geçerek Kamerunlu golcünün transfer için büyük aşama kaydetti. Beşiktaş ile iki kez lig şampiyonluğu yaşayan Vincent Aboubakar bu sezon forma giydiği 22 maçta 11 kez fileleri havalandırdı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin