Beşiktaş'ın listesindeki dünyaca ünlü teknik adamdan açıklama geldi: Etkileyici teklif için teşekkür ederim

Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş yeni teknik direktörünü ararken listedeki isimlerden biri olan Ole Gunnar Solskjaer'den açıklama geldi. Ole Gunnar Solskjaer, Beşiktaş'a teklif için teşekkür ettiğini ancak kararını henüz vermediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ın listesindeki dünyaca ünlü teknik adamdan açıklama geldi: Etkileyici teklif için teşekkür ederim

Alanyaspor maçının ardından Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş yeni teknik direktörü için arayışlarına devam ediyor.

Listesinde dünyaca ünlü birçok teknik adam bulunan Beşiktaş ile ismi sıkça alınan Norveçli isim Ole Gunnar Solskjaer'den, siyah-beyazlı ekiple ilgili dikkat çekici bir açıklama geldi.

Kariyerinde Manchester United'ı da çalıştırmış olan Ole Gunnar Solskjaer, ''Beşiktaş’a etkileyici teklif için teşekkür ederim. Kararımı henüz vermedim. Bana bir proje mi sunulacak yoksa kısa vadeli çözüm mü aranıyor? Ben proje kapsamında değerlendirme yaparım. Takımı ve sunulacak imkanları değerlendirip kararımı vereceğim'' dedi.

Molde'de teknik direktörlük kariyerine başlayan Ole Gunnar Solskjaer daha sonra Cardiff City ve Manchester United'ı çalıştırdı. 50 yaşındaki teknik direktör kariyerinde iki Norveç şampiyonluğu ve bir kez de Norveç Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin