Beşiktaş'ın galibiyet hasreti üç maça çıktı. Sivasspor, Rey Manaj'ın tek golüyle kazandı

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı, Rey Manaj'ın 6. dakikada attığı tek golle 1-0 mağlup etti. Beşiktaş bu sonucun ardından üst üste üçüncü maçından da galibiyet çıkartamadı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ın galibiyet hasreti üç maça çıktı. Sivasspor, Rey Manaj'ın tek golüyle kazandı

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor ile Beşiktaş, Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Zorlu mücadelede ev sahibi Sivasspor, Beşiktaş'ı bu sezonun en formda isimlerinden biri olan Rey Manaj'ın 6. dakikada attığı tek golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Sivasspor bu galibiyetin ardından puanını 29'a çıkarırken, Beşiktaş ise 36 puanda kaldı.

Beşiktaş önümüzdeki hafta sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Sivasspor ise deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak.

BÜLENT UYGUN KIRMIZI KART GÖRDÜ

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hakeme itirazlarından dolayı 80. ve 83. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından kırmızı kart ile tribüne gönderildi.

BEŞİKTAŞ'IN PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Sivasspor-Beşiktaş mücadelesi devam ederken siyah-beyazlı takımın sosyal medyadan paylaşımı oldukça ses getirdi. Beşiktaş, Salih Uçan'ın yerde kaldığı pozisyonda VAR ile iptal edilen penaltıya gönderme yaptı.

İşte Beşiktaş'ın paylaşımı:

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Sivasspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. 

Feyyaz Uçar açıklamasında; "Niye VAR çağırıyor? Niye iptal oluyor? Bu VAR'da AVAR'da ne oluyor bunu anlamıyoruz. Biri de bizim için şu VAR kayıtlarını açıklasın. Hep aynı şeyler, hep aynı haksızlıklar. Aynı zamanda rakip takım da şikayetçi. Bunlar 3 nesil hakem. Dedelerinden büyüklerimiz çekti. Biz çocuklarından çektik. Hala çekmeye devam ediyoruz. Düzgün yönetin, bu kadar zor mu bu. Kazanan takımı tebrik ediyoruz ama bizim eleştirimiz sadece bugüne değil." dedi. 

Uçar sözlerinin devamında; "Oyuncumuzun yan bağları kopuyor.  Rebic'e arkadan kasti tekme var. Kırmızı yok. Geçen hafta da söyledim. Hakemden gol yiyen takımız biz Beşiktaş olarak. Konuşmak istemiyoruz ama rica ediyoruz. Artık yeter. Geçen hafta söylediğimiz gibi, bu hafta yönetim kurulunda toplantı yapacağız. Eski bir hakem arkadaşımız bize rapor sunacak. Bundan sonra bunları kamuoyu ile paylaşacağız. Beşiktaş takımının düzgün yönetime ihtiyacı var. Bu aile hakemlerinden kurtulalım artık." ifadelerini kullandı. 

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Sivasspor-Beşiktaş maçında ilk düdük sesi geldi.

5' Sivasspor gole çok yaklaştı. Barrow'un arka direğe ortasında Appindangoye'nin kafa vuruşunu Ersin zorlukla da olsa çelmeyi başardı.

6' Sivasspor gol perdesini açan taraf oldu. Manaj'ın ceza sahası dışından çektiği şut savunmaya çarptı ve Ersin'in hatası sonucunda golle buluştu.

Beşiktaş'ın galibiyet hasreti üç maça çıktı. Sivasspor, Rey Manaj'ın tek golüyle kazandı

12' Ersin'den çok kritik kurtarış. Savunma arkasına sarkan Barrow bir anda Ersin ile karşı karşıya kaldı. Barrow'un şutunda Ersin gole izin vermedi.

20' Beşiktaş'ın kazandığı penaltının ardından pozisyonu VAR'dan izleyen Ali Şansalan penaltıyı iptal etti.

35' Beşiktaş etkili geldi. Rashica'nın rakibinden sıyrılıp ceza sahası içinden yaptığı yerden vuruş yan ağlara kaldı.

45' Sivasspor, Beşiktaş karşısında ilk yarıyı 1-0'lık skorla önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

48' Beşiktaş direğe takıldı! Ghezzal'ın pasında savunma arkasına çok iyi bir koşu yapan Cenk Tosun'un vuruşu üst direkten oyun alanına döndü.

54' Ali Şaşal'dan çok kritik kurtarış. Kornerden gelen topta kalesinden açılan Ali Şaşal, Bakhtiyor'un kafa vuruşunda nefis bir refleksle topun ağlarla buluşmasını engelledi.

65' Sivasspor tehlikeli geldi. Manaj'ın tek başına sürüklediği atakta golcü isim ceza sahası içinden vuruşunu yaptı ancak çerçeveyi bulamadı.

83' Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

90+1' Beşiktaş beraberlik golüne çok yaklaştı. Rashica'nın ceza sahası içinden uzak köşeye yaptı vuruş az farkla auta gitti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin