Beşiktaş'ın ardından Trabzonspor forması giymeye hazırlanıyor. Üç yıllık anlaşma için el sıkışıldı

Abdullah Avcı yönetiminde yeni sezonda ligde daha dişli bir takım oluşturmak isteyen Trabzonspor bir dönem Beşiktaş forması giyen Kenan Karaman'ı gündemine aldı. Beşiktaş'ta 2021-2022 yıllarında forma giyen ve şu anki performansıyla Almanya'da fırtınalar estiren Kenan Karaman için transfer girişimlerine başlayacak olan Trabzonspor, Kenan Karaman'a üç yıllık sözleşme önerecek.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ın ardından Trabzonspor forması giymeye hazırlanıyor. Üç yıllık anlaşma için el sıkışıldı

Bu sezon ligde istediğini bulamayan ancak Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna emin adımlarla devam eden Trabzonspor'da yeni sezonun ilk hedefi eski Beşiktaşlı Kenan Karaman oldu.

Abdullah Avcı yönetiminde yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak isteyen Trabzonspor deneyimli hocanın tavsiyesiyle Kenan Karaman'ı gündemine aldı.

Bir sezonluk Beşiktaş macerasının ardından Almanya'ya bedelsiz şekilde geri dönen ve Schalke formasıyla bu sezon fırtınalar estiren Kenan Karaman'a üç yıllık sözleşme teklifi yapacak olan Trabzonspor'un transferde önemli yol kat ettiği öğrenildi.

Schalke ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kenan Karaman bu sezon forma giydiği 22 maçta 10 gol ve 7 asist üretti. Kenan Karaman, Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde ise 2 gol ve 2 asistle mücadele etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin