Beşiktaş'ı yarı yolda bıraktı, Fenerbahçe'ye düşünmeden imza attı. Dzeko ile golleri art arda atacak

Bir dönem Beşiktaş formasını giyen ve şu anda Almanya'da Hoffenheim'ın başarısı için ter döken Wout Weghorst, Fenerbahçe ile Türkiye macerasına yeniden dönmeye hazırlanıyor. Bonservisi Burnley'de olan golcü isim Wout Weghorst için harekete geçen Fenerbahçe Hollandalı golcünün menajeriyle transfer masasına oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ı yarı yolda bıraktı, Fenerbahçe'ye düşünmeden imza attı. Dzeko ile golleri art arda atacak
Arşiv

Beşiktaş forması giydiği dönemde kısa sürede attığı gollerle ligimize damga vuran Wout Weghorst bu kez Fenerbahçe formasıyla Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş'tan sezon devam ederken ayrılan ve Manchester United'ın yolunu tutan Wout Weghorst, Türkiye'de yakaladığı başarıyı devam ettirmedi. Ne Manchester United ne de Burnley'de verilen şansları kullanamayan Wout Weghorst son olarak Hoffenheim'e kiralandı.

Almanya'da mutlu olmayan ve Burnley'de de forma giymek istemeyen Wout Weghorst'un bu durumunu fırsat bilen Fenerbahçe, Hollandalı golcünün menajeriyle hemen transfer masasına oturdu.

Türkiye'de yeniden forma giymeye sıcak bakan Wout Weghorst'u ikna eden Fenerbahçe'nin transferi devre arasında tamamlaması ve Weghorst'a çubuklu formayı giydirmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve 18 maçta 13 gollük katkı (9 gol-4 asist) sağlayan Hollandalı golcü, sezonun ikinci yarısını ise İngiliz devi Manchester United'da kiralık geçirmişti. Bu sezonun başında Almanya Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'a kiralanan 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, 14 resmi maçta 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin