Beşiktaş'ı karıştırdı, paramı almadan bir yere gitmem dedi. Yıldız isim resmen elde kaldı

Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Ante Rebic, siyah-beyazlı kulüpte sıkıntı yaratmaya devam ediyor. Sezon ortasında antrenmanda sergilediği disiplinsiz tavırlar nedeniyle takımda düşünülmeyen Ante Rebic bu kez de Beşiktaş'a ''paramı almadan kulüpten ayrılmam'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ı karıştırdı, paramı almadan bir yere gitmem dedi. Yıldız isim resmen elde kaldı
Arşiv

Bu sezon oldukça çalkantılı bir sezon geçiren Beşiktaş'ta Ante Rebic konusunda da sıkıntı giderek büyümeye devam ediyor.

Milan'dan bedelsiz olarak transfer edilen ve bu sezon hücum hattını tek başına sırtlaması beklenen Ante Rebic ortaya koyduğu performansla sezonun en büyük hayal kırıklığı yaratan isimlerinden biri oldu. Siyah-beyazlı ekipte gözden çıkarılan ve transferine izin verilen Ante Rebic ise tavrıyla herkesi adeta şoke etti.

Beşiktaş'tan yıllık 2 milyon 500 bin Euro kazanan Ante Rebic'in bu maaşı bırakmak istemediği ve 30 yaşındaki futbolcunun, aldığı yıllık ücreti karşılaşayacak kulüp bulmaması halinde Beşiktaş'ta kalmayı planladığı vurgulandı. Mali açıdan elini rahatlatmak isteyen Beşiktaş'ta, Ante Rebic'in bu kararı sonrası ise büyük bir kriz yaşandı.

Beşiktaş ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam eden Rebic bu sezon 23 resmi müsabakada 1 gol ve 5 asistle mücadele etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin