Beşiktaş, yeni transferlerine imza töreni düzenledi. Hasan Arat'tan dikkat çeken açıklama

Beşiktaş'ın yeni transferleri için bir imza töreni düzenledi. Törene Jonas Svensson, Joe Worrall, Ernest Muci, Al Musrati'nin yanı sıra sözleşmeleri uzatılan Semih Kılıçsoy ve Emir Yaşar da katıldı. İmza töreninin sürprizi ise Bandırmspor'dan transfer edilen 2010 doğumlu Yağız Karabulut oldu.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, yeni transferlerine imza töreni düzenledi. Hasan Arat'tan dikkat çeken açıklama

Beşiktaş, yeni transferleri Jonas Svensson, Joe Worrall, Ernest Muci, Al Musrati, Yağız Karabulut ile sözleşmeleri uzatılan Semih Kılıçsoy ve Emir Yaşar için Tüpraş Stadyumu'nda imza töreni düzenledi.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat sportif açıdan zor bir dönemden geçtiklerini söylerken, ''Sportif olarak zor bir dönem geçirdik. Camiamız hep birlikte olursa zor günleri atlatırız. Habercilik sadece transfer olmamalı. Rebic'in aşil tendonuna basıldığında, Muleka'nın ayağının kırılmasına yakın aldığı darbede Semih'in boynuna yumruk atıldığında biz tek yumruk olmalıyız'' dedi.

Beşiktaş'ın ses getiren yeni transferlerinden biri olan Al Musrati, ''Beşiktaş'ta olmaktan dolayı çok mutluyum. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Beni buraya getirerek harika bir iş yaptılar. Beşiktaş'a ve taraftarımıza her şeyimi verme sözü veriyorum'' ifadelerini kullandı.

SEMİH KILIÇSOY DA SÖZLEŞMESİNİ UZATTI

Performansıyla şu anda Beşiktaş'ın en iyi ismi olarak gösterilen Semih Kılıçsoy da siyah-beyazlı ekiple olan sözleşmesini 2028 yılına kadar uzattı. Sözleşme uzattığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Semih Kılıçsoy, ''10 yaşında Fulya'dan içeri girdim. Hayalini kurduğum şeyleri yaşıyorum, inanılmaz şeyler hissediyorum. İnönü'de taraftarımızın önünde oynamak, goller atmak... Dünyanın en güzel, en büyük kulübünde oynuyorum bunun için çok mutluyum. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Kariyerimle ilgili şu an bir düşüncem yok. Bu formayı uzun yıllar giymek istiyorum'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin