Beşiktaş sakatlık haberiyle sarsıldı. Fernando Santos sezon sonuna kadar yararlanamayacak

Dün akşam oynanan Fatih Karagümrük maçında sakatlanan Amir Hadziahmetovic'ten kötü haber geldi. Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic'in tam kata yakın kısmi ön çarpaz bağ ve dış yan bağ yaralanması saptandığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş sakatlık haberiyle sarsıldı. Fernando Santos sezon sonuna kadar yararlanamayacak
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü evinde ağırlayan ve sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan Beşiktaş'ta, Amir Hadziahmetovic'in ciddi sakatlığı tüm moralleri alt üst etti.

Bu sezon Beşiktaş'ın vazgeçilmez isimlerinden biri olan ve Fernando Santos'un da sürekli forma şansı vermek istediği Amir Hadziahmetovic'in tam kata yakın kısmi ön çarpaz bağ ve dış yan bağ yaralanması saptandığı açıklandı ve Hadziahmetovic'in sezonu kapattığı öğrenildi.

Beşiktaş'tan Hadziahmetovic'in sakatlığıyla ilgili şu açıklama yapıldı:

''Futbol A Takımımızın VavaCars Fatih Karagümrük ile oynadığı müsabakanın 15. dakikasında sol dizinde yaşadığı rotasyonel gerilme yaralanması sonrası oyuna devam edemeyen oyuncumuz Amir Hadziahmetovic’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde tam kata yakın kısmi ön çapraz bağ ve dış yan bağ yaralanması saptanmıştır.

Oyuncumuzun tedavi süreci önümüzdeki günlerde yapılacak değerlendirmelere göre planlanacaktır.''

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin