Beşiktaş, Konyaspor karşısında ikinci yarıda açıldı. Yenilmezlik serisi üç maça çıktı

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş sahasında ağırladığı Konyaspor'u, Semih Kılıçsoy ve Cenk Tosun'un golleriyle 2-0 mağlup etti.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, Konyaspor karşısında ikinci yarıda açıldı. Yenilmezlik serisi üç maça çıktı
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş kendi evinde Konyaspor'u konuk etti.

İlk yarısı golsüz biten mücadelede Beşiktaş ikinci yarıda galibiyete uzandı. Siyah-beyazlı ekip üç puana 50. dakikada Semih Kılıçsoy ve 71. dakikada Cenk Tosun'un golleriyle ulaştı.

Beşiktaş bu galibiyetin ardından puanını 43'e yükseltirken, Konyaspor 25 puanda kaldı. Siyah-beyazlı ekip önümüzdeki hafta İstanbulspor deplasmanına konuk olacak. Konyaspor ise sahasında Hatayspor'u ağırlayacak.

ABOUBAKAR FORMASINA KAVUŞTU

Beşiktaş'ın Kamerunlu futbolcusu Vincent Aboubakar, 72 gün sonra kadroda yer aldı.

Son olarak 9 Aralık 2023'te Fenerbahçe ile oynanan derbide sahaya çıkan 32 yaşındaki santrfor, kadro dışı bırakılması, Afrika Uluslar Kupası'nda olması ve sakatlığı nedeniyle siyah-beyazlıların tüm kulvarlarda yaptığı son 13 maçta forma giyememişti. Golcü isim Konyaspor karşısında formasına 80. dakikada kavuştu.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Beşiktaş-Konyaspor maçında ilk düdük çaldı ve maç başladı.

14' Beşiktaş etkili geldi. Necip'in pasında Rashica ceza sahası dışından şansını denedi. Rashica'nın şutunda top üstten auta gitti.

Beşiktaş, Konyaspor karşısında ikinci yarıda açıldı. Yenilmezlik serisi üç maça çıktı

29' Konyaspor savunmasının uzaklaştıramadığı top bir anda Semih Kılıçsoy'un önünde kaldı. Semih topu kalecinin üzerinden aşırttı ancak Konyaspor savunması çizgi üzerinden topu uzaklaştırdı.

45' Temponun çok fazla yükselmediği mücadelede ilk yarı golsüz sona erdi.

46' İkinci yarı başladı.

50' Maçta gol perdesini açan taraf Beşiktaş oldu. Rashica'nın ortasında şık bir kafa vuruşuyla ağları havalandıran Semih Kılıçsoy takımını 1-0 öne geçirdi.

Beşiktaş, Konyaspor karşısında ikinci yarıda açıldı. Yenilmezlik serisi üç maça çıktı - Resim : 2

55' Uzaklardan şansını denedi! Muci'nin ceza sahası dışından sert şutunda top çerçeveyi bulmadı.

64' Beşiktaş ikinci gole çok yaklaştı. Al-Musrati'nin şutunda Slowik parmaklarının ucuyla topu kornere çelmeyi başardı.

71' Beşiktaş, Cenk Tosun ile farkı ikiye çıkardı. Kaleciden seken topu çok iyi takip eden Cenk Tosun skoru 2-0'a getirdi.

85' Direkten döndü! Beşiktaş'ın sol kanattan geliştirdiği atakta Muçi ceza sahasına girip dar açıdan vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak direğe çarpıp dışarı gitti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin