Beşiktaş kariyerini kendi elleriyle bitirdi. Nevzat Demir'in önünden bile artık geçemeyecek

Beşiktaş'ta bu sezon beklentilerin çok altında kalan ve gözden tamamen çıkarılan Vincent Aboubakar, Rus ekibi Spartak Moskova'nın transfer listesine girdi. Bu sezon özellikle saha dışındaki hareketleriyle çok konuşulan ve Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon kesinlikle kadroda düşünmediği Vincent Aboubakar'ın sezon biter bitmez siyah-beyazlı ekipten ayrılıp Spartak Moskova'ya imza atması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş kariyerini kendi elleriyle bitirdi. Nevzat Demir'in önünden bile artık geçemeyecek
Arşiv

Ligin ilk yarısında oynanan Fenerbahçe derbisinin ardından kadro dışı kalan isimlerden birisi olan ve sık sık sakatlanmasıyla nedeniyle eleştirileri üzerine toplayan Vincent Aboubakar'ın, Beşiktaş kariyeri sezon sonunda sonlanacak.

Son haftalarda azar azar forma şansı bulan ve Hatayspor karşısında aylar sonra fileleri havalandırmayı başaran Vincent Aboubakar, Beşiktaş'ın gözden çıkardığı ilk isimlerden biri oldu.

Bu sezon birçok eleştiriye maruz kalan ve yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Vincent Aboubakar'a ise Rus ekibi Spartak Moskova talip oldu. Beşiktaş'ın kapısını devre arası transfer döneminde de Aboubakar için çalan Spartak Moskova'nın teklifinin bu kez çok ciddi olduğu ve Beşiktaş'ın da teklifi kabul edeceği iddia edildi.

Beşiktaş formasıyla 2 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Vincent Aboubakar bu sezon 33 maçta forma şansı bulurken 12 gol ve 5 asistle takımına katkı verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin