Beşiktaş, İstanbulspor'u Semih Kılıçsoy ve Ernest Muçi'nin golleriyle devirdi

Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor'u Semih Kılıçsoy ve yeni transferi Ernest Muçi'nin golleriyle mağlup etti. Beşiktaş, üst üste dördüncü lig maçında da kalesinde gol görmedi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, İstanbulspor'u Semih Kılıçsoy ve Ernest Muçi'nin golleriyle devirdi

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda ligin son sırasındaki İstanbulspor ile karşılaştı. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 2-0 kazandı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri son haftaların formda ismi genç yıldız Semih Kılıçsoy ve yeni transfer Ernest Muçi kaydetti. Gedson Fernandes 34. dakikada, Bakhtiyor Zaynutdinov ise 90+4. dakikada gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştüler. İki futbolcu, Galatasaray ile oynanacak derbi maçta forma giyemeyecek.

Ligin son sırasında yer alan İstanbulspor karşısında zorlanmadan galip gelen Beşiktaş, ligde üst üste dördüncü maçından da gol yemeden ayrıldı. Ligdeki yenilmezlik serisini dört maça çıkaran Beşiktaş'ta genç yıldız Semih Kılıçsoy gollerine devam ederken, yeni transfer Ernest Muçi, siyah-beyazlı forma ile ilk kez ağları havalandırdı.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 46'ya yükseltirken, İstanbulspor 12 puanda kaldı.

SEMİH YİNE ATTI

Beşiktaş'ta son haftaların dikkat çeken ismi olan Semih Kılıçsoy, 23. dakikada attığı şık golle takımını öne geçirdi. Cenk Tosun'un pasıyla ceza alanında topla buluşan Semih Kılıçsoy, sol çaprazdan yaptığı sert ve düzgün vuruşla meşin yuvarlağı Alp Arda'nın yanından uzak köşede ağlarla buluşturmayı başardı.

İlk yarı bu golle Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

YENİ TRANSFER SİFTAH YAPTI

Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı Ernest Muçi, siyah-beyazlı formayla ilk golünü kaydetti. Karşılaşmada 54. dakika oynanırken Gedson Fernandes'in pasıyla topla buluşan Ernest Muci, ceza yayından kaleye gönderdiği sert şutuyla meşin yuvarlağı Alp Arda'nın solundan ağlara gönderdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi.

FERNANDO SANTOS 11'İ DEĞİŞTİRMEDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Süper Lig’in 26’ncı haftasında oynanan Konyaspor mücadelesinin 11’ine göre İstanbulspor karşısında değişikliğe gitmedi.

Kazanan takımı bozmayan Portekizli teknik adam, kalede Mert Günok’a görev verdi. Savunmayı; Onur Bulut, Necip Uysal, Colley ve Masuaku’dan oluşturan tecrübeli teknik adam, orta sahada Al-Musrati ve Gedson’a görev verdi. Sağ kanatta Rashica, ortada Muçi ve sol kanatta ise Cenk Tosun’u sahaya süren Fernando Santos’un gol yollarındaki tercihi ise Semih Kılıçsoy oldu.

BEŞİKTAŞ’TA 6 EKSİK

Siyah-beyazlı ekip, İstanbulspor karşına 6 eksik oyuncusuyla çıktı. Beşiktaş’ta sözleşmesi dondurulan Amir Hadziahmetovic'in yanı sıra uzun süreli sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ile Tayfur Bingöl, İstanbulspor mücadelesinde forma giymedi. Öte yandan Ante Rebic, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Terzi de kadroda yer almayan isimler oldu.

OSMAN ZEKİ KORKMAZ’DAN 3 DEĞİŞİKLİK

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Süper Lig’in 27’nci haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş mücadelesinin 11’inde 3 değişikliğe gitti. Antalyaspor deplasmanında oynayan Mehmet Yeşil, Deli ve Vefa Temel, Beşiktaş mücadelesinde oynamadı. Osman Zeki Korkmaz, bu oyuncuların yerine; Okan Erdoğan, Loshaj ve Emrehan Gedikli’yi sahaya sürdü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin