Beşiktaş ile yolları ayrılıyor. Fazla maaş isteyince Fernando Santos bırakın gitsin dedi

Beşiktaş'ın sembol isimlerinden biri olan Cenk Tosun yeni sözleşme konusunda siyah-beyazlı ekiple anlaşamadı. Cenk Tosun'dan şu ana kadar istediği performansı alamayan Fernando Santos ise yıldız ismin ayrılığına yeşil ışık yaktı. Cenk Tosun'un sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş ile yolları ayrılıyor. Fazla maaş isteyince Fernando Santos bırakın gitsin dedi
Arşiv

Bu sezon oldukça çalkantılı bir sezon geçiren ve Fernando Santos ile çıkış yakalamaya çalışan Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un yüksek maaş istemesi iplerin kopmasına neden oldu.

Uzun süreden beri Cenk Tosun ile sözleşme yenileme konusunda ilerleme kaydedemeyen Beşiktaş, Cenk Tosun'un yüksek maaş istemesi nedeniyle görüşmeleri askıya aldı. Portekizli teknik adam Fernando Santos ise istenilen performansı bir türlü gösteremeyen Cenk Tosun'un ayrılığına izin verdi.

Beşiktaş ile üç kez lig şampiyonluğu yaşayan ve takım kaptanı olan Cenk Tosun'un sezon sonunda yeniden Avrupa'da şansını denemek istediği de öğrenildi. Beşiktaş formasıyla bu sezon 32 maça çıkan Cenk Tosun 8 kez gol sevinci yaşarken 6 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin