Beşiktaş Galatasaray derbisinin skoru belli oldu. Yapay zeka ligi karıştıracak skoru tahmin etti

Trendyol Süper Lig'in 28. haftası Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak dev bir derbiye sahne olacak. Maçın hangi skorla sonuçlanacağı merakla beklenirken Google'ın yapay zeka uygulaması Gemini, Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin skoruna dair tahminlerde bulundu.

Beşiktaş Galatasaray derbisinin skoru belli oldu. Yapay zeka ligi karıştıracak skoru tahmin etti

72 puanla en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin iki puan önünde Trendyol Süper Lig'in zirvesinde bulunan Galatasaray, 3 Mart Pazar günü saatler 20:00'yi gösterirken son haftaların en formda takımlarından biri olan Beşiktaş'a konuk olacak.

Fernando Santos'un takımın başına gelmesinden sonra özellikle son haftalarda aldığı skorlarla dikkat çeken ve kalesini gole kapatan Beşiktaş ezeli rakibi Galatasaray ile belki de ligin şampiyonluk düğümünü çözecek çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak.

Dev maça günler kala Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak dev derbiye dair tahminler yapılırken Google'ın yapay zeka uygulaması Gemini'ye derbinin hangi skorla bitebileceğini sorduk. Gemini derbinin kıran kıran geçeceğini ve derbide Beşiktaş'ın bir adım önde olacağını tahmin etti.

İşte yapay zekaya göre Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak mücadelede ortaya çıkabilecek sonuçlar:

Beşiktaş 2-1 Galatasaray

Beşiktaş 2-2 Galatasaray

Beşiktaş 1-1 Galatasaray

Beşiktaş 0-1 Galatasaray

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin