Beşiktaş, Eyüpspor'u 4-0'lık skorla geçerek Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Beşiktaş, Trendyol 1. Lig'de zirvede bulunan Eyüpspor'u 4-0'lık skorla geçerek adını son 16 turuna yazdırdı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, Eyüpspor'u 4-0'lık skorla geçerek Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükseldi
Anadolu Ajansı

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde Eyüpspor'u konuk etti.

Mücadelede gol perdesini 16. dakikada Salih Uçan açtı. Sol kanattan yapılan ortada ceza sahası içinde bomboş kalan Salih Uçan'ın kafa vuruşunda top kaleciden döndü. Pozisyonun devamında topu ağlara yollayan Salih Uçan takımını 1-0 öne geçirdi.

Dakikalar 36'ı gösterdiğinde ise kazanılan penaltıyı gole çeviren Cenk Tosun skoru 2-0'a getirerek ilk yarının skorunu belirledi. 67. dakikada ise sahneye yine Cenk Tosun çıktı. Ceza sahası içinde önünde bulduğu topu düzgün bir vuruşla ağlara yollayan Cenk Tosun farkı üçe çıkardı.

Mücadelenin skorunu ise 87. dakikada Ante Rebic belirledi. Ön alanda yapılan baskı sonucu Tayfur'un pasında topu ağlara yollayan Rebic skoru 4-0'a getiren golü kaydetmeyi başardı.

GHEZZAL UZUN SÜRE SONRA İLK 11'E DÖNDÜ

Beşiktaş'ın Cezayirli futbolcusu Rachid Ghezzal, 78 gün sonra ilk 11'de sahaya çıktı. Ghezzal, son olarak Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantep FK ile 30 Ekim'de oynanan maça ilk 11'de başlamış ancak sakatlığı nedeniyle 21. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

31 yaşındaki hücum oyuncusu, sakatlığı ve kadro dışı bırakılması gerekçesiyle 8 karşılaşmada kadroya alınmamıştı. Ghezzal, bu süreçte 5 müsabakada ise sonradan oyuna dahil edilmişti. Siyah-beyazlı ekipte Hırvat futbolcu Ante Rebic de tüm kulvarlarda 6 maç sonra ilk 11'de şans buldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin