Beşiktaş derbisinde son kez forma giyecek. Okan Buruk'un gözünden tamamen düştü

Galatasaray'ın, Fulham'dan kiraladığı Carlos Vinicius son oynanan Antalyaspor maçının ardından tamamen gözden düştü. Okan Buruk performansından memnun olmadığı Carlos Vinicius'un sezon sonunda bitecek olan kiralık sözleşmesini uzatmama kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş derbisinde son kez forma giyecek. Okan Buruk'un gözünden tamamen düştü
Arşiv

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Antalyaspor'u mağlup ederek yeniden liderlik koltuğuna yükselen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Carlos Vinicius isminin üzerini çizdi.

Cedric Bakambu'nun ayrılığının ardından Fulham'dan kiralanan ve sezon sonuna kadar sözleşme imzalanan Carlos Vinicius görev aldığı karşılaşmalarda beklentinin çok altında kaldı ve Okan Buruk'un gözünden düştü.

Mauro Icardi'nin cezası nedeniyle Antalyaspor mücadelesine ilk 11'de başlayan Carlos Vinicius saha içindeki sinirli tavırlarıyla dikkat çekerken, yan hakemle girdiği diyalog da bir hayli dikkat çekmişti.

Mauro Icardi'nin takıma dönmesiyle Beşiktaş derbisinde yeniden yedek kulübesinde oturması beklenen Carlos Vinicius Galatasaray formasıyla Ziraat Türkiye Kupası maçında sadece Bandırmaspor maçında gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin