''Beni bırakın Beşiktaş'a gideyim'' dedi. Fernando Santos çağırınca imzayı tereddüt etmeden attı

Süper Lig'de oynadığı son iki maçı kazanamayan Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos transfere ağırlığını koydu ve Newcastle United forması giyen Jamaal Lascelles ile görüştü. Jamaal Lascelles, Fernando Santos ile görüştükten sonra Beşiktaş'a gitmek için Newcastle United'dan izin istedi.

Google Haberlere Abone ol
''Beni bırakın Beşiktaş'a gideyim'' dedi. Fernando Santos çağırınca imzayı tereddüt etmeden attı
Anadolu Ajansı

Bu sezon işlerin yolunda gitmediği Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro kurma çalışmaları başlanırken, Fernando Santos transfere ağırlığını koymaya başladı.

Cedric Soares ile görüşen ve büyük ölçüde anlaşma sağlayan Fernando Santos bu kez de Newcastle United forması giyen Jamaal Lascelles'i, Beşiktaş'a gelmesi için ikna etti.

Newcastle United ile sözleşmesi 6 ay sonra sona erecek Jamaal Lascelles, İngiliz ekibinde süre bulamadığı için Fernando Santos'un transfer teklini hemen kabul etti ve kulübüne ''Beni bırakın Beşiktaş'a gideyim'' dedi.

Newcastle United'ın kaptanlığını yapan ancak kariyerine İngiliz ekibinde devam etmek istemeyen Jamaal Lascelles, bu sezon Newcastle United formasıyla 22 maçta görev alıp 1 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin