Benfica defterini kapattı, Süper Lig deviyle görüşmeye başladı. Orkun Kökçü transferinde her şey tamam

Roger Schimdt'i eleştirdiği tartışmalı bir röportajın ardından kadro dışı kalan Orkun Kökçü, Benfica defterini kapamaya hazırlanıyor. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Benfica'da forma giyen milli yıldız Orkun Kökçü için kesenin ağzını açtı ve 15 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Benfica defterini kapattı, Süper Lig deviyle görüşmeye başladı. Orkun Kökçü transferinde her şey tamam

Benfica'nın 25 milyon Euro ödeyerek Feyenoord'dan kadrosuna kattığı Orkun Kökçü'nün, Portekiz kariyeri bir anda tepetaklak oldu.

İlk 11'in vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Orkun Kökçü, Benfica Teknik Direktörü Roger Schimdt'i eleştirdiği tartışmalı bir röportajın ardından Casa Pia maçının kadrosuna alınmadı ve kadro dışı bırakıldı. Kadro dışı bırakılmasının ardından forma mücadelesine devam edeceğini söyleyen Orkun Kökçü için Süper Lig'in devi Beşiktaş devreye girdi.

Bu sezon şampiyonluk yarışından bir hayli uzak kalan Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat kurmaylarıyla bir araya gelerek Orkun Kökçü'nün önümüzdeki sezon kadroya katılabilmesi için tüm imkanları seferber edeceğini söyledi. Hasan Arat, ''Orkun'la konuşun, ekonomik şartlarda da anlaşın, ona siyah-beyazlı formayı giydirelim'' dedi.

Portekiz basınına göre Roger Schimdt ile bağlarını tamamen koparan Orkun Kökçü'nün yaz transfer döneminde Benfica'dan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Benfica formasıyla bu sezon 34 maçta görev alan Orkun Kökçü 3 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin