Beklenen transfer gerçekleşti. Semih Kılıçsoy, Beşiktaş'a veda edip yeni takımına imza atıyor

Bu sezon attığı gollerle Beşiktaş'ın en önemli hücum silahı haline gelen Semih Kılıçsoy, Borussia Dortmund'un yolunu tutmaya hazırlanıyor. Borussia Dortmund gözlemcileri Semih Kılıçsoy'a tam puan verirken genç ismi Galatasaray derbisinde de izleyip sezon sonunda Beşiktaş'a teklif sunacak.

Google Haberlere Abone ol
Beklenen transfer gerçekleşti. Semih Kılıçsoy, Beşiktaş'a veda edip yeni takımına imza atıyor
Anadolu Ajansı

Beşiktaş'ın alt yapısından yetişen ve bu sezon attığı gollerle hem Türkiye'yi hem de Avrupa'yı sallamayı başaran Semih Kılıçsoy son olarak Borussia Dortmund'un radarına girdi.

Beşiktaş'ın çalkantılı geçen sezonunda yıldız gibi parlayan ve attığı gollerle takımına çok önemli puanlar kazandıran Semih Kılıçsoy'a son olarak Alman devi Borussia Dortmund talip oldu. Borussia Dortmund'un ilgisinden dolayı yakın çevresine çok memnun olduğunu söyleyen Semih Kılıçsoy, Beşiktaş'ın izin vermesi halinde sezon sonunda Alman ekibinin yolunu tutacak.

DORTMUND GÖZLEMCİLERİ TAM PUAN VERDİ

Galatasaray derbisinde Semih Kılıçsoy'u özel olarak yeniden izlemeye gelecek olan Borussia Dortmund gözlemcileri genç yıldıza adeta övgüler yağdırdı. Ukrayna'nın efsane golcüsü Andriy Shevchenko'ya benzetilen Semih Kılıçsoy'un, üstün fizik gücünün yanı sıra zekasından da bahsedildi.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 23 maça çıkan Semih Kılıçsoy 10 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin