Basketbolda yılın transferi tamamlandı. Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko'nun yıldızını çaldı

Fenerbahçe Beko'nun yıldız isimlerinden Tyler Dorsey sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sarı-lacivertli takıma adeta veda etti. Daha önceki röportajlarında Ergin Ataman'ın koçluğunu yaptığı Panathinakos'ta forma giymek istediğini söyleyen Tyler Dorsey, ''Saygısızlık hiç bu seviyeye çıkmamıştı. 24/25’i iple çekiyorum'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Basketbolda yılın transferi tamamlandı. Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko'nun yıldızını çaldı

Fenerbahçe Beko'nun bu sezon çok şey beklediği isimlerden biri olan ancak zaman zaman performansı oldukça tartışılan Tyler Dorsey'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ayrılık ihtimalini güçlendirdi.

1996 doğumlu olan Tyler Dorsey sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Saygısızlık hiç bu seviyeye çıkmamıştı. 24/25’i iple çekiyorum'' dedi. Tyler Dorsey'in bu paylaşımı taraftarlar tarafından ayrılık mesajı olarak görülürken, Ergin Ataman'ın koçluğunu yaptığı Panathinakos, Dorsey transferinde en avantajlı takım olarak gösterildi.

Dorsey'in bu paylaşımının ardından birçok Panathinakos taraftarı Dorsey'i takımda görmek istediğine dair yorum bıraktı. Bu sezonun başında da Panathinaikos ile masaya oturan Dorsey yeşil-beyazlılar ile anlaşmasına rağmen imza resmiyete dökülmemişti.

Bu sezon ligde Fenerbahçe formasıyla 4 maça çıkan Tyler Dorsey 7.7 sayı, 2.2 ribaund ve 0.7 asist ortalamaları ile oynadı. Dorsey, Euroleague'de ise çıktığı 31 maçta 9.2 sayı, 1.6 ribaund, 1.3 asist, 0.2 top çalma ve 8.1 verimlilik ortalamaları ile takımına katkı sağladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin