Barcelona yeni teknik direktörünü çok çabuk buldu. Xavi'nin yerine takımı o isim devralacak

Xavi ile yollarını ayırmaya hazırlanan Barcelona'da teknik direktörlük koltuğu için sürpriz bir isim gündeme geldi. Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran ve 11 yıldır görev yapmayan Frank Rijkaard'ın, Barcelona'nın yeni teknik direktörü olacağı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Barcelona yeni teknik direktörünü çok çabuk buldu. Xavi'nin yerine takımı o isim devralacak
Arşiv

Barcelona, Xavi'nin sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından teknik direktör arayışlarına başladı. İspanya'da gündeme gelen isim ise bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Frank Rijkaard oldu.

Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın, kulübün eski teknik direktörü Frank Rijkaard ile temasa geçtiği öne sürüldü. İspanya basınında yer alan haberlere göre, Barcelona bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Hollandalı teknik adamla görüşmelerini sürdürüyor. Rijkaard'da tekrardan teknik direktörlüğe dönerek Barcelona'yı yönetmek istiyor.

Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Hollanda teknik adam 11 yıldır görev almıyor. Kendisine gelen teklifleri de kabul etmeyen Rijkaard, Barcelona ile birlikte teknik adamlığa geri dönmek istediği iddia edildi. Suudi Arabistan Milli Takımı'ndan 2013 yılından ayrılan Rijkaard, o dönemden bu yana takım çalıştırmadı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin