Barcelona ve Inter'de forma giydi, yeni durağı Eyüpspor oldu. Arda Turan bağlantılarını kullanarak yılın transferini yaptı

Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Eyüpspor'da teknik direktör Arda Turan, Sivasspor formasıyla fırtınalar estiren Rey Manaj ile transfer masasına oturdu. Eyüpspor ile Süper Lig'de kalıcı ve dişli bir takım oluşturmayı hedefleyen Arda Turan'ın, Sivasspor yöneticileriyle ilk görüşmesinde Rey Manaj'ın transferinde olumlu yol kat ettiği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Barcelona ve Inter'de forma giydi, yeni durağı Eyüpspor oldu. Arda Turan bağlantılarını kullanarak yılın transferini yaptı
Anadolu Ajansı

Geçtiğimiz haftalarda Altay'ı sahasında 4-1 mağlup ederek Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen ilk takım olan Eyüpspor'da teknik direktör Arda Turan şimdiden transferde büyük oynamaya başladı.

Kariyerinin ilk teknik direktörlük deneyiminde Eyüpspor'u Süper Lig'e çıkarmayı başaran Arda Turan, üst ligde de kalıcı olabilmek adına takımına ilk olarak Rey Manaj'ı transfer etmek istedi. Sivasspor formasıyla bu sezon Süper Lig'de fırtınalar estiren ve 16 gol kaydeden Rey Manaj için Sivasspor yöneticileriyle bir araya gelen Arda Turan transferde önemli bir yol kat etti.

Piyasa değeri 3 milyon Euro olan Rey Manaj'ı ne olursa olsun kadroda görmek isteyen Arda Turan yeni sezonda ses getirecek isimlerle de transfer görüşmelerine devam edecek.

BARCELONA VE INTER FORMALARI GİYDİ

Sivasspor ile mevcut olan sözleşmesi 2026 yılında bitecek olan Rey Manaj kariyerinde Barcelona ve Inter gibi köklü kulüplerin yanı sıra; Watford, Granada ve Spezia gibi takımların da formalarını giydi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin