Fenerbahçe’nin Yüksek Divan Kurulu’nda yeni stadyum projesinin detayları bir sunumla açıklandı. Söz konusu stat projesi hakkında konuşan Nihat Özbağı, projenin Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım’a ait olduğunu ifade etti.
NİHAT ÖZBAĞI: AZİZ YILDIRIM PROJEYİ EMANET ETTİ
Özbağı, "Stat projesi bizim projemizdi. Projeyi, Aziz Yıldırım'dan istediler. Eğer biz kongreyi kazansaydık, bu stadı kendi cebimizden yapacaktık. Stadı kendileri yapmış gibi tanıttılar, proje Aziz Yıldırım'ındır. Aziz Yıldırım projeyi emanet etti. Aziz Başkan çok üzüldü" ifadelerini kullanmıştı.
AZİZ YILDIRIM: YÖNETİM STADI KENDİ İMKÂNLARIYLA YAPMALI
Aziz Yıldırım bu konu hakkında sessizliğini bozdu. tv100’ün ilgiyle izlenen programı Ersin Düzen ile Saha Dışı'na özel açıkalamalarda bulunan Yıldırım, "Nihat Özbağı, seçim öncesinde stadyum projesi için kayda değer mesai ve para harcadı. Yurt içi ve yurt dışında çalışmalar yaptı. Bu proje seçim vaadi olarak sunuldu" dedi.

Aziz Yıldırım, konuşmasına şu sözlerle deva etti; "Şu andaki yönetimin, bu projeyi anlatırken süreçten hiç bahsetmemesine Nihat Bey'in alınganlık göstermesi doğaldır. Benim bir alınganlığım yok. Fenerbahçe için keşke stadı hemen yapsalar. Benim düşüncem bu, mutlu olurum. Keşke hemen başlasalar. Ancak yönetim stadı kendi imkanlarıyla, kaynakları yaratarak ve borca girmeden yapmalıdır."
"ZAMANI GELDİĞİNCE AÇIKLAMA YAPACAĞIM"
Yıldırım açıklanan mali tablolar hakkında konuşacağını ifade ederek, "Mali konularda yanlış açıklamalar oluyor, zamanı geldiğinde bu konularda açıklama yapacağım" dedi.