Aziz Yıldırım, Ali Koç ile gireceği başkanlıktan yarışından yalnızca bir nedenden dolayı çekilebileceğini açıkladı

Başkanlık adayını geçtiğimiz günlerde resmi olarak Aziz Yıldırım'dan flaş bir açıklama geldi. Aziz Yıldırım, ''Şampiyonluğu inşallah kazanırız. Kazanırsak ben adaylıktan çekilirim, Fenerbahçe mutlu olsun. Benim mutluluğum önemli değil. Hiç kimse benim kadar Fenerbahçeli değildir, onu bilsinler'' dedi. Aziz Yıldırım ayrıca Jose Mourinho ile ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Aziz Yıldırım, Ali Koç ile gireceği başkanlıktan yarışından yalnızca bir nedenden dolayı çekilebileceğini açıkladı
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe'deki mevcut başkan adaylarından Aziz Yıldırım gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ı mağlup ederek şampiyonluk ümidini son haftaya taşıyan Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım, Ali Koç ile gireceği başkanlıktan yarışından yalnızca bir nedenden dolayı çekileceğini açıkladı. Yıldırım, ''Şampiyonluğu inşallah kazanırız. Kazanırsak ben adaylıktan çekilirim, Fenerbahçe mutlu olsun. Benim mutluluğum önemli değil. Hiç kimse benim kadar Fenerbahçeli değildir, onu bilsinler'' dedi.

JOSE MOURINHO İLE İLGİLİ ÇARPICI İFADELER

Aziz Yıldırım ayrıca Beşiktaş'ın da ilgilendiği Portekizli teknik adam Jose Mourinho hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı. Aziz Yıldırım, ''Beşiktaş diyormuş ki 'Mourinho ile 7 milyon euroya anlaştık.' falan. 5 milyon da ben vereyim 12 milyona anlaşsınlar getirsinler. Yalan konuşuyorlar, bazı insanların tetikçiliğini yapmaya çalışıyorlar. Yakışmıyor Beşiktaş'a. Yanlış yapıyorlar. Buradan sayın başkan Hasan Arat'a da söyleyeyim, bu tip konuşmalardan vazgeçsinler. Arkadaşlarını uyarsın. Eğer alacaklarsa, 7 milyona geliyorsa biz çekilelim. Bıraksınlar bu işleri, Beşiktaş'ın böyle bir gücü yok. Beni daha fazla konuşturmasınlar. Mourinho bana 'İstanbul'a reklam çekimine geldiğinde kaldığım otele Beşiktaş'tan 2 kişi geldi, futbol üzerine sohbet ettik. Böyle bir konuşmamız olmadı. Olsa size yönlendirirdim.'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin