Ayrılmak istemedi, İsmail Kartal'ın planlarını bozdu. Fenerbahçe'yi tek başına karıştırdı

Fenerbahçe'de, Ryan Kent'in takımdan ayrılmak istememesi İsmail Kartal'ın planlarını bozdu. İsmail Kartal'ın satışına onay verdiği Ryan Kent, Hull City'den teklif almasına rağmen sarı-lacivertli takımdan kazandığı maaşı İngiliz ekibinden kazanamayacağı için Fenerbahçe'de kalmaya karar verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ayrılmak istemedi, İsmail Kartal'ın planlarını bozdu. Fenerbahçe'yi tek başına karıştırdı
Arşiv

Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü isimleri kadrosuna ekleyerek gücüne güç katan Fenerbahçe'de, Ryan Kent'in takımdan ayrılmak istememesi İsmail Kartal'ın başını ağrıttı.

Sezon başında Glasgow Rangers'dan bedelsiz olarak takıma katılan ve hazırlık maçlarında sergilediği performansla Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran Ryan Kent ne Trendyol Süper Lig de ne de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde İsmail Kartal'ın gözüne giremedi. Ryan Kent'e süre vermesine rağmen performansından memnun kalmayan İsmail Kartal, İngiliz oyuncunun takımdan ayrılmasına izin verse de Ryan Kent'in, Fenerbahçe'de kalacağı öğrenildi.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'den teklif alan Ryan Kent, Fenerbahçe'de kazandığı maaşı Hull City'de kazanamayacağı için kariyerini sarı-lacivertli kulüpte sürdürme kararı aldı. Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ryan Kent'e son olarak Başakşehir talip oldu.

FENERBAHÇE PAYLAŞIMLARINI SİLMESİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 15 maçta görev alıp 1 gol ve 2 asist üreten Ryan Kent'in geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe ile ilgili Instagram hesabından paylaşımlarını kaldırması da taraftarların dikkatini çekmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin