Avrupa Ligi'ne kaldı, rakipler belli oldu: Şampiyonlar Ligi'nde havlu atan Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi muhtemel rakipleri

Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçında deplasmanda Kopenhag'a 1-0 yenilerek UEFA Avrupa Ligi'ne devam edecek olan Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu. Muhtemel rakimlyer arasında çok güçlü ekipler de yer alıyor. Galatasaray ilk maçını 15 Şubat'ta kendi evinde oynayacak.

Avrupa Ligi'ne kaldı, rakipler belli oldu: Şampiyonlar Ligi'nde havlu atan Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi muhtemel rakipleri

Galatasaray, fırtına gibi başladığı, özellikle Bayern Münih ve Manchester United maçlarında oynadığı futbolla adından söz ettirdiği Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Deplasmanda çıktığı gruptaki son maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag'a 1-0 yenilen Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ndeki grubunu 3. tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmeye hak kazandı. Gruptaki diğer maçta Bayern Münih'e yenilen Manchester United ise Avrupa kupalarına veda etti.

Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden sarı-kırmızılıların Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu.

İLK MAÇINI EVİNDE OYNAYACAK

Avrupa Ligi Play-Off kuraları 18 Aralık'ta Nyon'daki UEFA merkezinde 15.00'te çekilecek. Sarı-Kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden geldiği için kura avantajına sahip olacak. Aslan, Avrupa Ligi gruplarını ikinci bitiren takımlardan biriyle eşleşecek ve eşleşmede ilk maçı İstanbul'da oynayacak. İlk karşılaşmalar 15, rövanşları ise 22 Şubat'ta oynanacak.

Kuralar kadar muhtemel rakiplere de gözler çevrildi. Nyon'daki kura öncesinde Aslan'ın muhtemel rakipleri belli oldu. İşte Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri:

- Freiburg / West Ham
- Marsilya / Brighton
- Betis / Rangers / Sparta Prag
- Sporting
- Toulouse / U. St. Gilloise
- Rennes / Villarreal
- Slavia Prag / Roma
- Karabağ / Molde

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin