Avrupa devini mali kriz vurdu. Yıldız isimlerini birer birer satacak

Finansal Fair Play kuralları için gerekli fonu bulamayan Barcelona'da büyük kriz yaşanıyor. Barcelona yeni bir yatırımcı bulamazsa başta Robert Lewandowski olmak üzere Jules Kounde ve Andreas Christensen gibi isimler satış listesine konulacak.

Google Haberlere Abone ol
Avrupa devini mali kriz vurdu. Yıldız isimlerini birer birer satacak

La Liga'da geçtiğimiz sezon şampiyonluğa uzanan Barcelona'da bu sezon işler yolunda gitmiyor. Ligde oynadığı son iki maçta beş puan kaybeden ve lider Girona'nın 9 puan gerisine düşen Barcelona saha dışındaki krizlerle de boğuşuyor.

Revelo'da yer alan habere göre Barça, Finansal Fair-Play kuralları için gerekli olan fonları bulamadı. Katalan devi şu anda yeni bir yatırımcı bulmak için zamana karşı yarışıyor ve potansiyel yatırımcılarla temaslar olmasına rağmen kulüp hâlâ bir çözüm yolu bulamadı. Gidilecek uzun bir yol var ve mali ihtiyaçların kısa vadede karşılanması konusundaki endişeler artıyor.

Yatırımcı bulamamak, Barcelona'nın bu kış oyuncu satışı gerçekleştirme olasılığını yükseltiyor. Yaz transfer döneminde Ousmane Dembele, Antoine Griezmann, Frank Kessie, Nico Gonzalez, Abde Ezzalzouli ve Trincao'nun satışından yaklaşık 103 milyon Euro topladılar ancak hesaplarını dengelemek için daha fazla paraya ihtiyaçları var.

Bu nedenle tüm oyunculara yönelik tekliflerin değerlendirileceği bildiriliyor. Eğer kötü senaryo gerçekleşirse Robert Lewandowski, Andreas Christensen ve Jules Kounde gibi oyuncuların listenin başında yer alacağı gelen bilgiler arasında.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin