Arda Turan kaptanlık teklif etti, Galatasaray'ı bırakıp Eyüpspor'a evet dedi. İmza için çok hevesli

Galatasaray'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği Sergio Oliveira için Arda Turan'ın yönettiği Eyüpspor yeniden devreye girdi. Sergio Oliveira için önceki girişimlerinde başarılı olamayan Eyüpspor, Arda Turan'ın isteği üzerine Sergio Oliveira ile yeniden görüşmelere başladı. Sergio Oliveira'yı takıma katmak için her yolu denemeye hazır olan Arda Turan'ın, Portekizli isme kaptanlık önereceği de iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan kaptanlık teklif etti, Galatasaray'ı bırakıp Eyüpspor'a evet dedi. İmza için çok hevesli
Arşiv

Süper Lig'de kalıcı bir takım olmak isteyen ve kadrosunda büyük bir değişime gitmeye hazırlanan Eyüpspor'da teknik direktör Arda Turan, Galatasaray forması giyen Sergio Oliveira'yı ısrarla kadrosunda görmek istiyor.

Daha önce de Sergio Oliveira için girişimleri olan ancak Portekizli oyuncudan hayır yanıtını alan Eyüpspor'da transfer için bu kez Arda Turan devreye girdi. Sergio Oliveira ile birebir görüşen ve Eyüpspor'da takımın vazgeçilmez ismi olacağını söyleyen Arda Turan'ın, Sergio Oliveira'ya kaptanlık da önereceği iddia edildi.

Galatasaray'ın yeni sezonda kesinlikle kadroda düşünmediği ve ayrılığına onay verdiği Sergio Oliveira'nın, Eyüpspor'un ısrarcı tavrı karşısında transfere yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Bu sezon göğsünden geçirdiği sakatlık nedeniyle sahalardan uzun süre uzakta kalan Sergio Oliveira 24 maçta 2 gol ve 2 asistle mücadele etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin