Arda Turan çağırınca bir dakika düşünmedi. Galatasaray ve Fenerbahçe forması giyen isim Eyüpspor'da

Trendyol 1. Lig'de liderliği kimseye bırakmaya niyeti olmayan Arda Turan'ın yönettiği Eyüpspor, Sinan Gümüş ile anlaşma sağladı. Kariyerinde Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen Sinan Gümüş, Arda Turan ile ilk görüşmesinin ardından Eyüpspor'a düşünmeden evet dedi.

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan çağırınca bir dakika düşünmedi. Galatasaray ve Fenerbahçe forması giyen isim Eyüpspor'da

Trendyol 1. Lig'de 42 puanla en yakın rakibinin 9 puan önünde olan Arda Turanlı Eyüpspor devre arasında kadroyu daha da güçlendirmenin yollarını ararken, Antalyspor forması giyen Sinan Gümüş ile el sıkışıldı.

Kariyerinde Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen Sinan Gümüş geçtiğimiz sezon Antalyaspor'a transfer olmuş ve istediği süreyi bir türlü alamamıştı. 29 yaşındaki Sinan Gümüş kariyerinde yeni bir sayfa açmak isterken, Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan deneyimli isimle transfer masasına oturdu ve Sinan Gümüş'ü, Eyüpspor forması giymeye ikna etti.

Antalyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sinan Gümüş'ün devre arası transfer döneminde Eyüpspor'a imza atması bekleniyor. Türkiye kariyerine 2014 yılında Galatasaray ile başlayan Sinan Gümüş daha sonra Genoa, Antalyaspor ve Fenerbahçe formalarını terletti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin