Arda Güler'den, Barcelona itirafı. Transfer olduktan sonra ilk kez açıkladı

Real Madrid’de forma şansı bulamadığı için hakkında sık sık spekülasyonlar çıkan Arda Güler, Barcelona’ya gitmediği için pişman olduğunu düşünenlere cevap verdi. Genç yıldızın takım arkadaşlarına, "Beni hiç tanımıyorlar. Dünyanın en iyi kulübünde mutluyum. Yakında benim zamanım gelecek." dediği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler'den, Barcelona itirafı. Transfer olduktan sonra ilk kez açıkladı
Arşiv

Sezon başında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takıma adaptasyonunu geç tamamlayan Arda Güler, iyileştikten sonra da süre bulamıyor.

Genç yıldızın takımda mutsuz ve Barcelona’ya gitmediğine pişman olduğuna dair dedikodular çıkarken İspanyol basınından ses getiren bir iddia ortaya atıldı.

Defensa Central’in haberine göre, Arda Güler, Barcelona’ya gitmediği için pişman olduğunu yönünde çıkan haberlere cevap verdi. Genç yıldızın takım arkadaşlarına “Beni hiç tanımıyorlar” diyerek “Dünyanın en iyi kulübünde mutluyum. Yakında benim zamanım gelecek.” Ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

Haberde ayrıca Arda Güler’in aldığı dakikalara yansımasa dahi Real Madrid teknik ekibinin ve yönetimin kendisinden büyük beklentileri olduğuna vurgu yapıldı.

ÜÇ MAÇTA SÜRE ALABİLDİ

Arda Güler bu sezon Real Madrid formasıyla Arandina, Las Palmas ve Atletico Madrid maçlarında toplam 76 dakika şans bulabildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin