Arda Güler, Real Madrid defterini kapattı. Forma garantisi verilince yeni takımına imza attı

Sakatlığını tamamen atlamasına rağmen Carlo Ancelotti tarafından rotasyonda düşünülmeyen Arda Güler'in forma şansı bulamaması artık canına tak etti. Real Madrid hikayesi düşündüğü gibi gitmeyen Avrupa'nın bu sezon en formda takımlarından biri olan Bayer Leverkusen, Arda Güler için Real Madrid'e resmi teklifini iletti.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler, Real Madrid defterini kapattı. Forma garantisi verilince yeni takımına imza attı
Arşiv

Real Madrid'in tüm antrenmanlarında eşsiz yeteneğini göstermesine rağmen Carlo Ancelotti tarafından rotasyonda bile hiç düşünülmeyen Arda Güler'in forma şansı bulamaması canına tak etti.

Son olarak Almeria maçında Carlo Ancelotti tarafından ısınmaya gönderilen ancak saha kenarında uzun süre ısınmasına rağmen forma şansı bulamayan Arda Güler, yedek kulübesine gelirken deneyimli adam tepkisini göstermiş ve yeleğini yere atmıştı. Forma şansı bulamaması dolayısıyla canı çok sıkılan Arda Güler için bu sezon Bundesliga'da harikalar yaratan Bayer Leverkusen devreye girdi.

Xabi Alonso önderliğinde yenilmez bir takım olan Bayer Leverkusen, Real Madrid'in kapısını Arda Güler için çaldı ve oyuncuya ilk 11'de forma sözü verdi. Arda Güler önceki açıklamalarında Real Madrid'de kalıp, kiralık olarak gitmeyeceğini söylese de bu teklifin ardından menajeriyle bir araya geldi.

Real Madrid formasıyla yalnızca 3 maça çıkabilen Arda Güler 76 dakika sahada kaldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin