Arda Güler ilk 11 garantisi alınca İspanya defterini kapattı. Real Madrid transfer görüşmelerine başladı

Real Madrid formasıyla istediği süreleri bir türlü bulamayan ve yeteneklerini kanıtlayamayan Arda Güler sezon sonunda İspanyol devinden ayrılma kararı aldı. İspanyol basınında yer alan habere göre Bayer Leverkusen, Arda Güler için Real Madrid'e kiralama teklifi yaptı. Forma garantisi alan Arda Güler de Bayer Leverkusen'in teklifini kabul etti.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler ilk 11 garantisi alınca İspanya defterini kapattı. Real Madrid transfer görüşmelerine başladı
Arşiv

Antrenmanlarda kusursuz performans sergilemesine rağmen Carlo Ancelotti tarafından çok kısıtlı süre verilen Arda Güler, Bayer Leverkusen'in ilgisi karşısında kayıtsız kalamadı.

Real Madrid'e transfer olduğu ilk günden bu yana forma için savaşacağını ve başka bir takıma asla kiralık olarak gitmeyeceğini söyleyen Arda Güler, bu sezon Avrupa'nın en formda ekibi Bayer Leverkusen'in teklifi karşısında yelkenleri suya indirdi.

Son olarak 1-1 devam eden Rayo Vallecano maçına 87. dakikada dahil olan Arda Güler yine çok az süre almasının ardından Real Madrid'e adeta rest çekti. İspanyol basınında Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Realmadrid Exclusivo'da yer alan habere göre, Arda Güler kiralık olarak Bayer Leverkusen ile transfer görüşmelerinin başlatılmasını istedi.

Real Madrid formasıyla yalnızca 5 maça çıkabilen Arda Güler 92 dakika sahada kaldı. Arda Güler bu süre içinde gol ya da asist üretemedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin