Arda Güler haberi olmadan başka takıma kiralandı. Real Madrid transfer görüşmesini resmen tamamladı

Sakatlığını atlamasına rağmen Real Madrid'de hala süre alamayan Arda Güler hakkında İspanyol basını ortalığı karıştıracak bir iddiada bulundu. Başkan Florentino Perez, Sevilla Başkanı Del Nido ile görüşerek Arda Güler'in kiralık olarak transferinde anlaşma sağladı. Arda Güler de teklife evet derse yıldız isim yeni sezonda Sevilla forması giyecek.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler haberi olmadan başka takıma kiralandı. Real Madrid transfer görüşmesini resmen tamamladı
Arşiv

Herkesin dört gözle forma giymesini beklediği Arda Güler, Carlo Ancelotti tarafından istediği süreleri bulmakta sıkıntı çekmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Sevilla karşısında oyuna girmeye hazırlanan Arda Güler, Modric'in 81. dakikada attığı gol sonrası formasını giymesine rağmen Carlo Ancelotti tarafından yedek kulübesine geri yollandı. Bu olaydan sonra Carlo Ancelotti'ye küskünlüğü artan Arda Güler hakkında İspanyol basınından şaşırtan Sevilla iddiası geldi.

Real Madrid maçını tribünden izleyen Sevilla Başkanı Del Nido maçın hemen ardından Florentino Perez ile bir araya geldi ve Arda Güler'in transferi konusunda bilgi aldı. Florentino Perez, Arda Güler'in kiralık olarak takımdan takımdan ayrılabileceğini söyledi.

Arda Güler'in de transfere ikna edilmesi durumunda milli futbolcumuz önümüzdeki sezondan itibaren Sevilla'da kiralık olarak forma giyecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin