Arda Güler, Carlo Ancelotti ile tartışınca Real Madrid'den ayrıldı. Yeni takımının formasını giymek için gün sayıyor

Antrenmanlarda ve maçlarda aldığı kısıtlı süreye rağmen kalitesini her zaman gösteren Arda Güler, Atletic Bilbao maçında oyuna giremeyince Carlo Ancelotti ile tartıştı. Real Madrid'deki geleceğini ciddi anlamda düşünmeye başlayan Arda Güler, Carlo Ancelotti'nin izin vermesi halinde yeni sezonda Bayer Leverkusen forması giyecek.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler, Carlo Ancelotti ile tartışınca Real Madrid'den ayrıldı. Yeni takımının formasını giymek için gün sayıyor
Arşiv

Sakatlığını tamamen atlattıktan sonra kısıtlı sürelerde şans bulmasına rağmen kalitesini ortaya koyan ve Celta Vigo karşısında da gol sevinci yaşayan Arda Güler'in daha fazla forma şansı bulamaması artık canına tak etti.

Real Madrid'in,  Atletic Bilbao'yu 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada da yedek kulübesine hapsolan Arda Güler maç bitiminde Carlo Ancelotti ile sözlü tartışma yaşadı. İspanyol basınında yer alan habere göre, Carlo Ancelotti ile maç bitiminde konuşan Arda Güler artık daha fazla süre alması gerektiğini söyledi. Carlo Ancelotti'nin ise Arda Güler'e sakin olmasını ve zamanı geldiğinde kadroya monte edileceğini söyledi.

BAYER LEVERKUSEN İHTİMALİ GÜNDEN GÜNE GÜÇLENİYOR

Bu sezon Xabi Alonso yönetiminde tozu dumana katan Bayer Leverkusen'in ise ilgisi Arda Güler'in üstünde olmaya devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda Arda Güler için Real Madrid'in kapısını çalmaya hazırlanan Leverkusen genç yıldızı kiralık olarak kadro katmaya çalışacak.

Fenerbahçe'den 20 milyon Euro'ya transfer edilen Arda Güler, 7 maçta toplam 98 dakika süre alabildi ve 1 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin