Ankaragücü karşısında son maçına çıktı. Fenerbahçe kariyeri bugün itibarıyla sona erdi

Fred ve Rade Krunic transferlerinin ardından forma şansı bulmakta çok zorlanan Miguel Crespo, Fenerbahçe kariyerine nokta koydu. Son olarak Trendyol Süper Lig'de oynanan Ankaragücü maçında forma giyen Miguel Crespo, La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano'ya transfer oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ankaragücü karşısında son maçına çıktı. Fenerbahçe kariyeri bugün itibarıyla sona erdi
Arşiv

Jorge Jesus döneminde Fenerbahçe'ye katılan ve ilk sezon gösterdiği performansla taraftarın gönlünde taht kuran Miguel Crespo, sarı-lacivertli formaya veda etti.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe orta sahasının vazgeçilmez ismi olan ve tüm kulvarlarda 37 maça çıkarak sarı-lacivertli formayla çok başarılı bir sezonu geride bırakan Miguel Crespo bu sezon beklentileri karşılayamadı.

Önce Fred ardından da Rade Krunic transferleriyle forma savaşının çok uzağında kalan Miguel Crespo, Fenerbahçe formasıyla Ankaragücü maçına çıktıktan sonra sarı-lacivertli formaya veda etti ve Rayo Vallecano ile anlaşma sağladı.

Eski Galatasaraylı Radamel Falcao'nun da formasını giydiği Rayo Vallecano'ya transferinin resmiyet kazanması için Madrid'e giden Miguel Crespo sağlık kontrollerinin ardından İspanyol ekibine imza atacak. 

Rayo Vallecano, Miguel Crespo'yu satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katarken İspanyol ekibi ayrıca Miguel Crespo'nun tüm maaşını da karşılayacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin