Ankaragücü galibiyetinin ardından Okan Buruk'tan zemin yorumu

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray deplasmanda Ankaragücü'nü 3-1 mağlup ederek haftayı lider bitirmeyi garantiledi. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Eryaman Stadyumu'nun zemini hakkında konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Ankaragücü galibiyetinin ardından Okan Buruk'tan zemin yorumu
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray deplasmanda Ankaragücü'nü; Kerem Demirbay, Davinson Sanchez ve Mauro Icardi'nin golleriyle 3-1 mağlup etti.

Ankaragücü'nü galibiyetinin ardından Okan Buruk dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, ''Hem 3 puan aldık hem de sakatlıksız buradan ayrılıyoruz. Zemin de beklediğimizden çok daha iyiydi. Bu anlamda da teşekkür etmek istiyorum. 10 gün öncesiyle arada çok önemli bir fark olmuş'' dedi.

Açıklamalarına şu şekilde devam eden Buruk, ''Bir yandan 2000 ruhuna benzetmek istiyorum. O başarılara ulaşmak için daha fazlasını yapmamız gerekiyor, bunun da bilincindeyim. Bir sonraki maçta daha da iyisini yapabileceğimizi düşünüyorum. Hedeflerimiz aynı, şampiyonluk ve Avrupa'da final oynayabilmek. Hedefi koymak, inanmak, bunlar bizim için önemli hayaller'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin