Ankaragücü Galatasaray maçının oynanacağı stadyum kesinleşti. TFF kararını açıkladı

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Ankaragücü ile Galatasaray'ın karşılaşacağı mücadelenin oynanacağı stadyum kesinleşti. TFF yetkilileri, Eryaman Stadyumu'nun zemininde incelemede bulundu ve maçın Eryaman Stadyumu'nda oynanmasının sorun teşkil etmeyeceğini bildirdi.

Google Haberlere Abone ol
Ankaragücü Galatasaray maçının oynanacağı stadyum kesinleşti. TFF kararını açıkladı
Arşiv

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Ankaragücü ile Galatasaray arasında oynanacak maçın stadyumu nihayet netlik kazandı.

Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileri Ankara'ya giderek son günlerde çok fazla tartışılan Eryaman Stadyumu'nun zemininde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda zeminin, maçın oynanmasına herhangi bir sorun teşkil etmeyeceği ve karşılaşmanın Eryaman Stadyumu'nda oynanabileceği raporunu sundu.

GALATASARAY BAŞVURU YAPMIŞTI

Hem Ankaragücü hem de Gençlerbirliği'nin iç saha maçlarına ev sahipliği Eryaman Stadyumu'nun üst üste oynanan karşılaşmalardan dolayı zemininde gözle görülür bir bozulma meydana gelmişti. Galatasaray bu gelişmenin üzerine Ankaragücü ile oynayacakları mücadelenin Eryaman Stadyumu'ndan başka bir yerde oynanaması için TFF'ye başvuruda bulunmuştu.

Kritik maç 18 Şubat Pazar günü saat 19:00'de oynanacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin