Ancelotti'den kritik Arda Güler açıklaması: 2023'ü kapattı, forma giyeceği tarihi açıkladı

İspanya La Liga'da Real Madrid kendi evinde Villarreal'i 4-1 mağlup etti. Milyonlarca Türk de Arda Güler'in bu maçta forma giymesini bekledi ancak hayal kırıklığı yaşadı. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti Türk yıldız Arda Güler ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Ancelotti'den kritik Arda Güler açıklaması: 2023'ü kapattı, forma giyeceği tarihi açıkladı

İspanya La Liga'nın 17. haftasında Real Madrid kendi sahasında Villarreal'i konuk etti. 4-1'lik net skorla galibiyet alan Real Madrid'de milyonlarca Türk Arda Güler'in forma giymesini bekledi, ancak hayal kırıklığına uğradı.

Peş peşe yaşadığı sakatlıklar sonrası halen Real Madrid'de forma şansı bulamayan Arda Güler ile ilgili Teknik Direktör Carlo Ancelotti flaş bir açıklama yaptı. Villarreal maçı sonrası takımdaki sakat futbolcuların durumu hakkında konuşan İtalyan çalıştırıcı milli futbolcumuz hakkında, "Arda Güler, yeni yıl tatilinin dönüşünde takıma dahil olacak." ifadelerini kullandı.

İLK MAÇ 3 OCAK'TA

Real Madrid, yılın son maçında 21 Aralık'ta Deportivo Alaves deplasmanına gidecek. İspanyol devi yeni yıla ise 3 Ocak'taki Mallorca maçıyla başlayacak. Ancelotti'nin Arda Güler'le ilgili açıklamasından sonra 18 yaşındaki futbolcunun Mallorca maçında kadroda olması bekleniyor.

TRANSFER SONRASI NE YAŞANDI?

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, sezon öncesi kampı sırasında ilk olarak sağ dizinden sakatlanan sakatlamış ve 14 Ağustos’ta ameliyat olmuştu. Bu sakatlık sonrası iyileşen Arda Güler kısa bir süre sonra da 26 Eylül’de bu kez sol ayak arka adalesinden sakatlandı.

Bu talihsizliği de atlatan genç yıldız tam formayı giyecekken bu kez de 10 Kasım'da yeniden sakatlandı. Takımla birlikte tekrar çalışmaya başlayan Arda Güler'in Villarreal maçında forma giymesi bekleniyordu. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin