Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu Euroleague'in ardından ligde de deplasmanda devirmeyi başardı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde iki ezeli rakip Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes karşı karşıya geldi. Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu deplasmanda 90-80'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Google Haberlere Abone ol
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu Euroleague'in ardından ligde de deplasmanda devirmeyi başardı
Anadolu Ajansı

İki ezeli rakip Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague'in ardından bu kez de Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde karşı karşıya geldi.

Turkish Airlines Euroleague'deki maçı kazanan Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'ya ligde de şans tanımadı ve rakibini deplasmanda 90-80'lik skorla yenmeyi başardı.

Anadolu Efes'te Shane Larkin ve Ercan Osmani 22 sayı üreterek galibiyette büyük rol oynarken; Fenerbahçe Beko'da ise Tarık Biberovic'in 19, Scottie Wilbekin'in 18 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Anadolu Efes bu skorun ardından oynadığı 26. maçında 23. galibiyetini alırken, Fenerbahçe Beko ise 25. maçında parkeden 4. kez mağlup ayrıldı.

Anadolu Efes ligde önümüzdeki hafta seyircisi önünde Beşiktaş'ı konuk edecek, Fenerbahçe Beko ise deplasmanda Türk Telekom ile kozlarını paylaşacak.

BİRİNCİ HAKEM MAÇA DEVAM EDEMEDİ

Öte yandan müsabakanın birinci yardımcı hakemi Sinem Tetik Akbayrak, rahatsızlığı nedeniyle ikinci yarıda görev yapamadı. Karşılaşmaya üçüncü periyottan itibaren iki hakemle devam edildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin