Altı isim aynı anda gözden çıkarıldı. Fenerbahçe yabancılarına tek tek veda edecek

Devre arası transfer döneminde takıma katılacak yeni yabancılar doğrultusunda kadro planlaması yapan Fenerbahçe'de gözden çıkarılan altı isim belli oldu. Fenerbahçe'de, İsmail Kartal'ın verdiği rapor doğrultusunda Michy Batshuayi, Miguel Crespo, Miha Zajc, Lincoln Henrique, Ryan Kent ve Luan Peres ile yollar ayrılacak.

Google Haberlere Abone ol
Altı isim aynı anda gözden çıkarıldı. Fenerbahçe yabancılarına tek tek veda edecek

44 puanla ligdeki liderliğini sürdüren Fenerbahçe, 11 Ocak'ta başlayacak olan transfer dönemi için çalışmaların sürdürürken kadroda oluşacak yabancı sayısının fazlalığı doğrultusunda altı isimle yollarını ayırmaya karar verdi.

Yönetimle gerçekleştirdiği toplantıda, Ali Koç'a altı isim ileten İsmail Kartal kadroda düşünmediği yabancılarla yolların kesin olarak ayrılmasını istedi. İsmail Kartal'ın; Michy Batshuayi, Miguel Crespo, Miha Zajc, Lincoln Henrique, Ryan Kent ve Luan Peres'i kadroda düşünmediği öğrenildi.

Kayserispor maçında üç gol attıktan sonra Galatasaray derbisinde son saniyelerde oyuna dahil olan Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılırken, diğer oyunculara gelecek teklifler de değerlendirilecek ve Fenerbahçe'nin eli yeni gelecek oyuncular için maaş açısından da güçlenmiş olacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin