Altay Bayındır yeniden Süper Lig'de. İngiltere'de tutunamadı, dört yıllık imzayı şartları konuşmadan attı

Manchester United'da, Andre Onana'dan formayı bir türlü kapamayan Altay Bayındır yeniden Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda şampiyonluk için çok iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Beşiktaş milli kaleci Altay Bayındır için sezon sonunda resmi teklif yapacak. Altay Bayındır'ın da düzenli olarak forma giyebileceği Beşiktaş'a sıcak baktığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Altay Bayındır yeniden Süper Lig'de. İngiltere'de tutunamadı, dört yıllık imzayı şartları konuşmadan attı
Arşiv

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den, Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır'ın İngiltere macerası istediği gibi gitmedi.

Andre Onana'nın formsuz performansına rağmen Altay Bayındır, Erik ten Hag'dan bir türlü beklediği forma süresini bulamadı. Yalnızca FA Cup mücadelesinde Newport karşısında forma giyebilen Altay Bayındır, Erik ten Hag'ın forma adaletinden memnun olmayınca Manchester United'dan ayrılmaya karar verdi.

Bu sezon dalgalı bir performans gösteren ancak gelecek sezona iddialı hazırlanmak isteyen Beşiktaş ise Fenerbahçe'nin eski kalecisi ve kaptanı Altay Bayındır için kolları sıvadı. Altay Bayındır'ın içinde bulunduğu mutsuz durumu transfer fırsatına çevirmek isteyen Beşiktaş'ın sezon sonunda Altay Bayındır'a dört yıllık teklif yapacağı iddia edildi. Altay Bayındır'ın da yeniden Türkiye'ye sıcak baktığı ve Beşiktaş'ın yeni projesinde yer almak istediği öğrenildi.

Piyasa değeri 10 milyon Euro olan Altay Bayındır'ın, Manchester United ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin