Almanya'da gündem Sacha Boey! Bayer Leverkusen maçında eleştiri yağmuruna tutuldu

Galatasaray'dan rekor bonservis ücreti ile Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, Bayer Leverkusen maçına ilk 11'de başladı. Alman devinde ilk kez 11'de başlama fırsatı bulan Boey'in performansı ise oldukça eleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Almanya'da gündem Sacha Boey! Bayer Leverkusen maçında eleştiri yağmuruna tutuldu

Bundesliga'da şampiyonluk mücadelesi veren Bayer Leverkusen ile Bayern Münih, BayArena'da karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan Bayer Leverkusen henüz 18. dakikada Stanisic'in golüyle 1-0 öne geçti.

İlk yarı bu skorla sona ererken Bayern Münih, ikinci yarıda da durumu tersine çeviremedi. 50. dakikada sahneye çıkan Grimaldo, skoru 2-0'a getirdi. Karşılaşmada son sözü ise 90+5'te fileleri sarsan Frimpong söyledi ve Bayer Leverkusen, evinde Bayern Münih'i 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Sacha Boey'nin performansı Alman basınında ise eleştiri konusu oldu. Goal Almanya'nın Bayern Münih muhabiri Nino Duit'in yazdığı analiz yazısında Thomas Tuchel'in, Sacha Boey'yi sol bekte oynaması eleştirilirken, yıldız oyuncunun 'hayal kırıklığı' yarattığı vurgulandı.

Söz konusu yazıda, "Sacha Boey sol bekte tam bir hayal kırıklığı yarattı. Kadroda Raphael Guerreiro gibi tecrübeli bir sol bek olmasına rağmen Tuchel, yeni transfer sağ bek Sacha Boey'yi sol kanatta görevlendirdi. Neden bu riski aldı? Boey tamamen huzursuz görünüyordu ve Josip Stanisic'in gol atmasına izin verdi. Buna kimse anlam veremedi. Çok anlamsız bir tercihti" ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin