Almanya rüyası bir anda kabusa döndü. Bayern Münih'te Sacha Boey depremi

Galatasaray'dan rekor bonservis bedeliyle Bayern Münih'in yolunu tutan Sacha Boey bu kez de sakatlık kurbanı oldu. Bayern Münih, Sacha Boey'in sol arka uyluğunda kas yırtığı bulunduğunu ve sahalardan birkaç hafta uzak kalacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Almanya rüyası bir anda kabusa döndü. Bayern Münih'te Sacha Boey depremi
Arşiv

Türk futbol tarihine geçen rekor bonservis bedeliyle Galatasaray'dan Alman devi Bayern Münih'in yolunu tutan Sacha Boey bu kez de sakatlık problemiyle karşı karşıya kaldı.

Thomas Tuchel tarafından ilk kez Bayer Leverkusen karşısında maça ilk 11'de başlayan Sacha Boey'in sol bekteki performansı Alman basınında geniş yer buldu. Alışık olmadığı bir mevkide oynatılmasına rağmen performansının bu kadar düşük olmasının kabul edilemez olduğu söylenilen Sacha Boey bu kez de sakatlık geçirdi.

Bayern Münih'in resmi hesabından yapılan açıklamada sol arka uyluğunda kas yırtığı belirlenen Sacha Boey'in sahalardan birkaç hafta uzak kalacağı açıklandı. 

KİRALIK GÖNDERİLMESİ DE GÜNDEME GELDİ

Şu ana kadar beklenilen performansı gösteremeyen Sacha Boey'in yeni sezonda başka bir takımda kiralık olarak forma giyebileceği de Alman basını tarafından ima edildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin