Ali Koç'un transferde durmaya niyeti yok. Türkiye'ye yıllar sonra Fenerbahçe formasıyla geri dönüyor

Leonardo Bonucci ve Rade Krunic transferleriyle gücüne güç katan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Atletico Madrid forması giyen Çağlar Söyüncü'nün transferinde de mutlu sona ulaştı. Ali Koç'un yıllardır hayali olan Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe ve Atletico Madrid arasındaki son görüşmelerin ardından sarı-lacivertli ekibe imza atacak.

Google Haberlere Abone ol
Ali Koç'un transferde durmaya niyeti yok. Türkiye'ye yıllar sonra Fenerbahçe formasıyla geri dönüyor
Anadolu Ajansı

Şampiyonluk yolunda Galatasaray ile müthiş bir mücadele veren, ara transfer döneminde kadrosuna Leonardo Bonucci ve Rade Krunic gibi önemli isimleri katan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Çağlar Söyüncü'yü de yıllar sonra Türkiye'ye geri getiriyor.

Rodrigo Becao'nun uzun süreli sakatlığı, Alexander Djiku'nun Afrika Kupası'nda olması ve Serdar Aziz'in performansının yeterli olmaması nedeniyle stoper bölgesine öncelikle Bonucci hamlesi yapan Fenerbahçe, uzun süredir transferi için uğraştığı Çağlar Söyüncü ile de el sıkıştı.

Leicester City forması giydiği dönemde Premier Lig'de istatistiklerin en üst sıralarında yer alan ancak kariyerinde daha sonra düşüşe geçen Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid formasıyla da istediğini bulamayınca kariyerinde yeni bir sayfa açmak için Fenerbahçe'ye evet dedi.

Çağlar Söyüncü ile 6 aylığına kiralık olarak anlaşma sağlayan Başkan Ali Koç, Atletico Madrid'den gelecek haberle birlikte milli yıldıza anında imza attıracak. Altınordu'da forma giydiği dönemde yaptığı çıkışla sırasıyla Freiburg, Leicester City ve Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe formasıyla tam sekiz sonra Türkiye'ye dönmek için gün sayıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin