Ali Koç'un son hediyesi Süper Lig'den. Fenerbahçe'ye gelebilmek için takımına rest çekip, antrenmana çıkmadı

Uzun süredir yerli forvet arayışını sürdüren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç transfere el attı ve Fatih Karagümrük'ün deneyimli oyuncusu Serdar Dursun'a yeniden sarı-lacivertli formayı giydirdi. Ali Koç, Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile görüşerek Serdar Dursun'un transferini resmen noktaladı. Fenerbahçe ile anlaşan Serdar Dursun, Fatih Karagümrük'ün son antrenmanında yer almadı.

Google Haberlere Abone ol
Ali Koç'un son hediyesi Süper Lig'den. Fenerbahçe'ye gelebilmek için takımına rest çekip, antrenmana çıkmadı
Arşiv

9 Şubat Cuma günü bitecek ara transfer döneminde takıma son bir takviye yapmak isteyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İsmail Kartal'ın takımda görmek istediği golcü isim Serdar Dursun'u resmen kadroya kattı.

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Fatih Karagümrük'ün yolunu tutan Serdar Dursun, Ali Koç ve İsmail Kartal'ın yoğun ısrarı karşısında yeniden Fenerbahçe formasını giymeye ikna oldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile kulüp tesislerinde görüşerek Serdar Dursun'un transferini noktaladı ve deneyimli isim Fatih Karagümrük'ün bugünkü antrenmanında yer almadı.

Fenerbahçe formasını yeniden giymeye hazırlanan Serdar Dursun bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla çıktığı 25 karşılaşmada 6 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin