Beşiktaş ile çıktığı ilk maçta Athletic Bilbao karşısında ezici bir galibiyet eden Ole Gunnar Solskjaer transfer için hemen çalışmalara başlarken, siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıracak bir ismi listeye ekledi.
Alexander Sörloth yeniden Türkiye'ye dönmeye hazırım dedi. Altı aylık imza tek görüşmede atıldı
Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde yeni bir maceraya atılan Beşiktaş transfer çalışmaları için de hummalı çalışmasını sürdürürken Trabzonspor'un eski yıldızı Alexander Sörloth'u listenin ilk sırasına ekledi. Forvet ihtiyacı olduğunu söyleyen Ole Gunnar Solskjaer vatandaşı Alexander Sörloth ile konuştu ve yıldız ismi ikna etti.
Trabzonspor'da gösterdiği performansla yıldızlaşan ve Avrupa'ya transfer olan Alexander Sörloth ile bağlantı kuran Ole Gunnar Solskjaer yıldız isimden Türkiye'ye dönüş konusunda olumlu yanıt aldı. Atletico Madrid'de süreleri azalan ve yedek oturmak istemeyen Alexander Sörloth da Beşiktaş'a altı aylık kiralık olarak imza atmaya karar verdi.
Alexander Sörloth, sezon başında Villareal’den Atletico Madrid’e 32 milyon Euro karşılığında transfer oldu ve 27 mücadelede 10 gol ve 2 asistlik performans ortaya koydu.
Sıradaki Galeri İçin Sürükleyin