Alexander Djiku, Trabzonspor maçının ardından ilk kez konuştu: Hayatlarımızdan endişe duyuyorduk

Fenerbahçe'nin başarılı isimlerinden birisi olan Alexander Djiku olaylı Trabzonspor maçının ardından Sky Sports'a çarpıcı açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Alexander Djiku, Trabzonspor maçının ardından ilk kez konuştu: Hayatlarımızdan endişe duyuyorduk
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe'nin savunma hattındaki vazgeçilmez ismi olan Alexander Djiku, 3-2 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından ilk kez konuştu.

Sky Sports'a oldukça çarpıcı demeçler veren Alexander Djiku, "Maçın başlangıcı hem saha içinde hem de saha dışında çok iyi geçti ve 2-0 kazanıyorduk. İkinci yarıda taraftarlar su şişeleri, bozuk paralar ve sis bombaları atmaya başladı. Hakem, stadyum spikeri ve Trabzonsporlu oyuncular maçın durmaması için defalarca taraftarlardan sakin olmalarını istedi" dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Djiku, ''Maçın bitiş düdüğüyle birlikte, üçüncü sıradaki takıma karşı oynadığımızı ve Galatasaray'ın Kasımpaşa karşısında galip geldiğini göz önünde bulundurarak, her maçta yaptığımız gibi sahanın ortasında galibiyeti kutladık. Bir taraftarın sahaya girdiğini gördük ve birkaç saniye içinde görevliler tamamen bunalana kadar birkaç taraftar daha sahaya girdi. Yüzlerce insan bize doğru geliyordu ve saha tamamen işgal edilmişti. Hayatlarımızdan endişe duyuyorduk çünkü bir taraftar savaşmaya hazır olduğunda ne olacağını asla bilemezsiniz'' ifadelerini kullandı.

Fiziksel bir müdahale olmadığı için şanslı olduğunu dile getiren deneyimli isim, ''Takım arkadaşım Livakovic ve diğer bazılarının aksine, darbe almadığım için şanslıydım. Soyunma odasına geldiğimizde hala olanlardan dolayı şok ve dehşet içindeydik. Bir zafer kutlamasının bu kadar büyük olaylara yol açabileceğini düşünmemiştik'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin